Kazım Arslan,Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kazım Arslan,Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Denizli’de ön seçime katılan Milletvekili A.Adayları ve ilk 7 ye giren Adayları CHP Denizli Milletvekili Adayı Kazım Arslan’ın Baro teras restauranta düzenlediği yemekte bir araya gelerek 7 haziran genel seçimlerini istişare et

A+A-

Arslan bir konuşma yaparak,davetimiz kırmayıp şu an burada olduğunuz için teşekkür ederim.Ön seçimde ortaya koyduğumuz tablo ile bazı kesimlere demokrasi dersi verdik.Bunun için size teşekkür ediyorum dedi.CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ön seçimde ortaya koyduğunuz çalışma sonucunda demokratik ve sorunsuz bir seçim yaşadık.Bunun için size teşekkür ediyorum.Artık önümüze bakmalı,7 Haziran genel seçimleri için elimizden gelenin fazlasını yapmalı ve CHP iktidarını kurmalıyız. Genel Başkanımız 19 Nisan’da programı kamuoyu ile paylaşacak ama bizde o zaman sürecine kadar durmayacak çalışmaya devam edeceğiz dedi.

 

CHP Denizli Milletvekili 2.sıra Adayı Kazım Arslan ve 4.sıra Adayı Adil Demir Babadağ’a giderek esnafları ziyaret etti,vatandaşların sorunlarını dinledi,sohbet etti. Aslan CHP’nin projelerinden bahsederek,emekliye kurban bayramı ve ramazan bayramı olmak üzere 2 dini bayramda 2 maaş ikramiye verileceğini ifade etti. Arslan daha sonra Tekkeköy mahallesine giderek esnafları ziyaret etti,vatandaşlar ile sohbet etti. Arslan,Artık CHP iktidarının sağlanması gerekiyor.Bunun için bizde çok çalışıyoruz.Ben Denizli’nin yetiştirdiği sanayicilik ve avukatlık yapmış bir kardeşinizim.2011 yerel seçimlerinde CHP’nin oyunu %40 lara çıkardık.Bu çalışma ile 7 Haziran’da 4 milletvekili çıkararak CHP’yi Denizli’de 1. Parti yapacağız.Bunun için daha çok çalışmamız gerekiyor.Bugün baktığımızda İktidar partisi emekliye %3 zam yapmış. Peki neden adı gibi adaletli davranmıyor.milyonlarca lira veriyor dünyanın ilk Aksarayını yapıyor ama emekliye %3 zam yapıyor.Bu iktidar partisi bugüne kadar Denizli için ne yaptı.yollar berbat durumda kaç defa asfalt döktüler.Vatandaşın parası ile müteahhitlere para kazandırıyorlar.Bu mudur adalet?

Biz söz veriyoruz. Emeklilere 2 bayramda 2 maaş ikramiye.Kadınlarımızın ve gençlerimizin iş hayatında yer alabilmesi için yeni işyeri kurmaları halinde 2 yıl vergi almayacak 2 yıl faizsiz kredi vereceğiz,Çiftçilerimizin en büyük sorunu olan mazotu 2 TL yapacağız.Belediyeleri geri verecek,Muhtarlara yetkiler vecereğiz. Artık muhtarlar ricacı değil,icraatcı olacak.Bu projelerimizi gerçekleştirmek için CHP’nin iktidar olması lazım.Bunun içinde 7 Haziran’da sizlerden destek bekliyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.