Keçeci “Aday Değilim”

Keçeci “Aday Değilim”

Denizli Sanayi Odası Başkanı Keçeci, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde Basın Toplantısı Düzenledi.

A+A-

Denizli Sanayi Odası(DSO) Başkanı Müjdat Keçeci 13 Ekim’de yapılacak oda seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenledi. 3 dönemdir Denizli Sanayi Odası Başkanlığı yapan Müjdat Keçeci, ekim ayındaki seçimlerde aday olmayacağını, Sanayi Odası Başkanının daha genç bir birinin olmasını istediğini söyledi.

“Yeni Yönetimin Hizmetkarı Olacağım”

Sanayici olarak hep sanayinin gelişmesi için çalıştığını belirten Keçeci, “Ben bir fabrikada genel müdürüyken de sanayi sorunlarını dile getiriyordum. Bir sanayici olarak hep sanayinin gelişmesi için, sanayicilere destek için oda başkanı oldum. Ekim ayındaki seçimlerde aday olmayacağım. Genç bir arkadaşımız aday olsun istiyorum. Yeni seçilecek arkadaşımızın, yönetimin de her zaman hizmetkarı olacağım. Aday olmasını istediğimiz arkadaşlarımız var, bunu da üyelerimiz biliyor. Adayımız içimizden biri olacak” dedi.

Müjdat Keçeci, “Yıllarca Denizli için çalıştım.   Denizli’nin sorunlarını her yerde söyledim. Yıllarca Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşu, aktif hale gelmesi için mücadele ettim. Sanayi ile ilgili verileri Sanayi Odası olarak hazırlayıp paylaştık. Sorunları dile getirdik” diye konuştu. Başkan Keçeci, ‘politikaya atılacak mısınız’ sorusuna ise hayır diye cevap verdi.

Bin 300 Üye Oy Kullanacak

13 Ekim’de yapılacak olan Denizli Sanayi Odası seçimlerinde bin 300 üye oy kullanacak. Önce meslek komiteleri ve meclis belirlenecek. Ardından da DSO’nun yeni başkanı seçilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.