Keloğlan Oyunu Büyük İlgi Gördü

Keloğlan Oyunu Büyük İlgi Gördü

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kamyon Tiyatrosu’ etkinliği Samsun'un Terme İlçesinde gerçekleştirildi.

A+A-

Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından yapılan ‘Herkes İçin Keloğlan’ adlı çocuk oyunu Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanında sahnelendi. Özlem Lale'nin kaleme aldığı, Sabri Özmener'in yönettiği oyun Terme  halkı tarafından büyük beğeni topladı.

whatsapp-image-2022-06-25-at-22-15-31-1.jpeg

Keloğlan'ın güldüren ve düşündüren hikayelerinin anlatıldığı oyun, Samsun'un Terme İlçesinde düzenlenen organizasyonla 25 Haziran Cumartesi günü seyircisiyle buluştu. Her yaştan sanatseverin ücretsiz izleyebildiği tiyatro oyunu Cumhuriyet  ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda kurulan açık hava sahnesinde oynandı.

whatsapp-image-2022-06-25-at-22-15-31.jpeg

Oyuna çocuklar kadar yetişkinler de ilgi gösterdi. Yoğun ilginin olduğu tiyatroda seyirciler oyunu izlerken, oyun sonunda çocuklar ve oyuncular hatıra fotoğrafı çektirdi.

whatsapp-image-2022-06-25-at-22-15-30.jpegOyun sonunda Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından yapılan ‘Herkes İçin Keloğlan’ adlı çocuk oyunu  profesyonel oyuncu kadrosuyla muhteşem bir oyun sergileyen ve izleyenlere güzel anlar yaşatan ekibe  ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

whatsapp-image-2022-06-25-at-22-15-32.jpeg

Ali Yazan /Ordu/ Akis Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.