Kendi Seçmenimizin Oyuna Talibiz

Kendi Seçmenimizin Oyuna Talibiz

DP GİK Üyesi Aşkın Çelik, merkez sağ seçmene seslendi ve İttifaka değil DP’nin adaylarına oy verin” dedi

A+A-

Kimsenin oylarını bölmediklerini ifade eden Çelik, “Biz kendi seçmenimizin oyuna talibiz. Onlara sesleniyorum: İttifaka değil DP’nin adaylarına oy verin” dedi

DP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Aşkın Çelik, seçim süreciyle alakalı önemli bir değerlendirmede bulundu. DP’nin kendi adaylarıyla seçime gittiğini kaydeden Çelik, “Adaylarımız, bu ülkeye en büyük hizmeti yapmış Demokrat Parti’nin adaylarıdır. Adaylarımız merkez sağın adaylarıdır. Geçmişte merkez sağa oy vermiş seçmene sesleniyorum: Gelin, partinize oy verin” dedi. 

KENDİ OYUMUZ

DP GİK Üyesi Aşkın Çelik, Millet İttifakı’na mensup bazı kişilerin “Oylarımızı bölmeyin” şekilde eleştiride bulunduğunu ifade ederek, “Onlara seslenmek istiyorum. Bizler kimsenin oyunu bölmüyoruz. Bizler kendi oyumuza talibiz. Bizler kendi kitlemizin desteğini istiyoruz ve ittifakımızı onlarla yapıyoruz. Kimsenin oyu kimsenin cebinde değilken bu yorumlar seçmeni küçük görmektir” diye konuştu. 

MİLLETİN SESİ BİZİZ 

Demokrat Parti’nin şanlı geçmişine yakışır duruş sergilediklerini kaydeden Çelik, “Biz Demokratlar olarak gücümüz nispetinde hem ülke genelinde hem ilimizde partimize bir oy fazla alabilmek adına başkan adaylarımız ile mücadele veriyoruz. Merkez sağın tek ve gerçek sahibi olan biz Demokratlar, bu yerel seçimlerde ülke siyasetinin yükselen değeri olacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.