Kent Konseyi Başkanını Ziyaret Etti

Kent Konseyi Başkanını Ziyaret Etti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Başkan Osman Zolan'a ziyarette bulundu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclislerini makamında kabul etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a desteklerinden ötürü teşekkürlerini sunan Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi olarak tüm meclislerle beraber Denizli için projeler üretmeye ve projeleri uygulamaya devam ettiklerini, bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile bir dizi programlarının olduğunu, kendilerine her daim sürdürdükleri destek ve katkılardan ötürü çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

Esas olan millete hizmet etmek

Başkan Osman Zolan ise, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kent Konseyi Meclislerine başarılar dileklerini iletti. Başkan Osman Zolan, herkesin tek bir amaç için mücadele verdiğini, bunun da millete gece gündüz hizmet etmek olduğunu, görev tanımlarının farklı olabileceğini ama temel olanın millete hizmet etmek olduğunu, Engelliler Meclisi’nin tüm engellilere ulaşıp onların sorunlarını dinlediğini, Kadın Meclisinin, yaptıkları çalışmalarla kadınların sözcüsü konumunda olduğunu, Gençlik Meclisinin, gençlerle ilgili olarak başarılı çalışmalarına devam ettiğini, Başarılı çalışmalarınızı kutladığını ve ziyaretlerinden ötürü  kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.