Kent Konseyi Eğitimlerine Devam Ediyor

Kent Konseyi Eğitimlerine Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ailemi Seviyorum Projesi çerçevesinde hayata geçirmiş olduğu Hamilelik Okulunda 11. dönem eğitimlerine başlandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından “ Ailemi Seviyorum ” Projesi çerçevesinde hayata geçirilmiş olan Hamilelik Okulu,11. dönem eğitimlerine başlanıldı. Kent Konseyi’nde organize edilen eğitimin açılış programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayşe Ceren Tunçel ile kursiyerler katılımda bulundular. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi'nin haftanın 7 gününde gece gündüz demeden çalıştığını ifade ederek, Ailemi Seviyorum projesinin ‘Evlilik Okulu’yla başladığını, Bilhasssa anne adaylarından ‘Hamilelik Okulu’ talebinin geldiğini, 2 senedir süren Hamilelik Okulunda şimdi de 11. dönem eğitimlerine başlanıldığını ve 300 civarında vatandaşa bu kursu verdiklerini dile getirdi.

 

" Kent Konseyi, belediyemizin sosyal yüzü”

 

Kent Konseyi Başkanı Ali  Değirmenci, konuşmasının devamında, Kent Konseyi’nin, belediyenin sosyal yüzü olduğunu, klasik belediyecilik dedikleri, içme suyu, temiz hava, ulaşım gibi hizmetlerin yanında vatandaşların sosyal hayatına da temas etmeye çalıştıklarını, eğitim, kültür, sağlık, spor alanlarında da Denizli ilinde ikamet eden hemşehrilerin hayatını kolaylaştırmayı ve yaşam kalitesini arttırmayı istediklerini, dile getirdi. Başkan Ali Değirmenci’nin konuşmasından sonra Op. Dr. Ayşe Ceren Tunçel hamilelik süreci hakkında eğitimine başladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.