Kitap Fuarına Büyük İlgi

Kitap Fuarına Büyük İlgi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen 2. Kitap Fuarı'na katılımda bulunan kitap kurtları, fuar anı defterine yazdıkları ile Türkiye'nin en ünlü yazarları ve yayınevleri ile kendilerini buluşturan dev organizasyon için Denizli Büyükşeh

A+A-

Denizli ilinde kitapseverlerin bir süredir merakla ve heyecanla bekledikleri Ege’nin en büyük kitap fuarı açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gördü. Fuara katılan kitapseverler ‘fuar özel anı defteri’ne Türkiye'nin en ünlü yazarları ve yayınevleri ile kendilerini buluşturduğu için bu dev organizasyonu yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ettiler.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (EGS) organize edilen fuar 7'den 70'e on binlerce kitap kurdunu konuk etmeyi sürdürüyor. Civar şehirlerden de yoğun ilgi gören Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı’nda anı defterine duygu ve düşüncelerini paylaşan kitapseverler, yapılan organizasyondan çok memnun olduklarını ifade ediyorlar.

 

Büyük bir başarı

 

Fuar anı defterinde düşüncelerini paylaşan Cansu İrem Hasyılmaz, Deftere bir şair, ya da yazar olarak yazmasa da bir okuyucu gözü ile yazdığını ve bu fuarı yapan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibine teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Okur Recep Başer ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, senelerdir özlemini duydukları kitap fuarını ve hayallerini iki senedir büyük bir başarı ve özveriyle gerçekleştirdiğini, kitap fuarı ile alakalı emeği geçen herkese sonsuz şükranlarını sunduğunu, Edebiyat alanında yapılan tüm çalışmaları heyecanla takip ettiğini belirtti ve hiç durmadan devamını dileklerini sözlerine ekledi.

 



"Hayalimde yazar olmak var"

 

Anı defterine duygularını paylaşan 6. sınıf öğrencisi Ceylin Er, Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ettiğini ve kitap fuarını çok beğendiğini ifade etti. Babası Mustafa Er ise, fuarın ve okumanın çok güzel olduğunu söyleyerek “elinize, yüreğinize, emeğinize teşekkürler” notunu yazdı.

 

Kendisinin yazar adayı olduğunu ifade eden Elif Sönmez ise, Denizli Büyükşehir Belediyesine ilk önce çok teşekkür ettiğini, fuarın inşallah böyle devam edeceğini, kendisinin hayalinde yazar olmak  olduğunu, bu hayalini gerçekleştirmek için çok kitap okuması gerektiğini ve bu fuar sayesinde de bunu gerçekleştirdiğini ifade etti.

 

8 Nisan son gün

 

Konuk yazarların dışında çok sayıda Denizlili yazarında okurları ile buluşma olanağı bulduğu fuar 8 Nisan 2018'e kadar açık olacak. Birbirinden değerli isimlerin ağırlanacağı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı’na hafta sonu programında Sinan Yağmur, Yavuz Bahadıroğlu, Yalçın Akdoğan, Abdurrahman Dilipak, Mehmet Ali Bulut ve pek çok değerli isim katılacak.

Ayrıca Fuar ile alakalı detaylı bilgilere www.denizlikitapfuari.org adresinden ulaşılabilirsiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.