Kıyamadığı Saçlarını Kanserli Çocuklar İçin Kestirdi

Kıyamadığı Saçlarını Kanserli Çocuklar İçin Kestirdi

Kanser Savaşçıları Derneğinin bir projesi olan ‘’Saçım Saçın Olsun’’ etkinliğine Denizli Zafer Partisinden anlamlı destek…

A+A-

 

4 Şubat Kanser Günü dolayısıyla Kanser Savaşçıları Derneği ile Lösev derneğinin de desteklediği projeye Denizli’den Zafer Partisi İl Teşkilatı ses verdi. Yaklaşık 5 senedir kesmediği saçını kanserli çocuklara bağışlanmak üzere kestiren 14 yaşındaki Fuat Sözata kesilen saçlarını kanserli çocuklara bağışlanmak üzere Zafer Partisi İl Başkanlığında Yeni atanan İl Başkanı Nuri Dalyan’a teslim etti.

Başkan Dalyan : Bugün Kanser günü, Lösemili çocuklar bizim çocuklarımız elimizden geleni yapmak zorundayız. 14 Yaşındaki evladımız Fuat Özata’nın davranışı bizi çok duygulandırdı. Uzun zamandır kesmeye kıyamadığı saçlarını keserek kanserli çocuklarımıza gönderilmek üzere kesip getirmesi takdir edilecek bir davranış, kendisini kutluyorum, dedi.

Ülkemizde özellikle kanserli çocuklarımızın fazla olması ve ne yazık ki giderek de artması canımızı acıtıyor. Biz Zafer Partisi olarak ülkemizin her alanında yaptığımız ve yapacağımız projelerden biriside kanserle ciddi bir şekilde mücadele edilmesi projesidir, dedi.

Kıyamadığı saçlarını lösemili çocuklara gönderilmek üzere kestiren Fuat Özata ise, evet saçlarımı kesmeye kıyamıyordum ama bunca kanserli hasta olan çocuklara destek için saçlarımı hiç düşünmeden kestim. Kestirdiğim saçlarımı Kanserle savaşanlar derneğine gönderilmek üzere teslim ettim. Saçım saçın olsun kampanyasında bir kardeşimin yüzünü güldürecek diye düşünüyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.