Kolpa Buldanlı gençleri coşturdu

Kolpa Buldanlı gençleri coşturdu

Buldan’da festival coşkusu devam ediyor. Buldan Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivalinin ikinci günü Kolpa sahne aldı. Alanyazı Meydanı’nı dolduran Buldanlı gençler, Kolpa gurubunun solisti Barış Yurtçu’nun seslendir

A+A-

Cuma günü kapılarını açan Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Bir dizi açılış ve etkinliklerle başlayan Buldan Festivalinin 2. günü Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Emniyet Müdürü Vekili İmdat Bayram, İlçe Jandarma Komuta Bekir Cinkara, kurum amirleri Cumhur İttifakı’nın ilçe temsilcileri katıldı.

PROTOKOLDEN TAM NOT

Konser ve etkinliklerin sunuculuğunu üstlenen Melis Küçüköner, sahneye Buldan’ın geleneksel el dokumasından tasarlanmış elbise ile sahneye çıktı. Sunucu Küçüköner’in bu davranışı konsere katılan protokol üyelerinden ve Buldanlılardan büyük alkış aldı. Konser öncesi gerçekleştirilen Balkan Halk Dansları ekibinin gösterisi ile Buldan Ali Tunaboylu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin Buldan’ın geleneksel el dokuması ürünlerden hazırladıkları tasarımların sunulduğu defile izleyenlerden tam not aldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mankenlere el dokuması şal hediye etti.

BULDANLI GENÇLER KOLPA İLE COŞTU

Solistliğini Barış Yurtçu’nun yaptığı Kolpa Müzik Gurubu Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen konserde sahne aldı. Hareketli şarkılarla meydanı dolduran ve çoğunluğu gençlerin oluşturduğu izleyenler Kolpa’yı “Kolpa değilim ama kafam senden bile güzel” yazılı dövizlerle karşıladı. Başkan Şevik, Kolpa solustu Barış Yurtçu ile ekibine Buldan’ın geleneksel el dokuması şallardan hediye etti.

thumbnail-dsc-5981-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.