Konkordato İlan Eden Firma Hakkında Yeni Açıklama

Konkordato İlan Eden Firma Hakkında Yeni Açıklama

Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı Konkordato Komiserliği ATC Mermer Madencilik Petrol Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi alacaklılarına çağrı yaptı.

A+A-

Denizli'nin Honaz ilçesinde hizmet veren ATC Mermer Şirketi için, Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi 24 nisan 2019 tarihinden başlamak üzere 1 sene kesin mühlet kararı verdi ve 3 kişilik heyeti Konkordato Komiser Heyeti olarak görevlendirildi.

Heyet Çağrı Yaptı

Konkordato komiserliği ise bugün alacaklılara bir çağrıda bulundu.

Açıklamada 'ATC Mermer Madencilik Petrol Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ve Hüdai Atıcı’dan alacaklı olanların, alacaklarının dayanaklarını (sözleşme, temlikname, fatura, irsaliye, mutabakat mektubu, hesap hesap özeti senet vb.) gösteren belgelerin aslı veya onaylı suretlerini, icra ve iflas Kanunu’nun 299. maddesi gereğince ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisine konkordato komiserliğimizin "Saltak Caddesi Sırakapılar Mahallesi Esin İş merkezi No:42 Kat:1 Merkezefendi-Denizli" adresine, tatil günleri hariç 10:00-12:00 ile 13:00-16:00 saatleri arasında bizzat gerçek kişilerde kimlik fotokopisi, tüzel kişi alacak kayıtlarında ise noter onaylı imza sirküleri fotokopisi ile veya vekilleri aracılığıyla kayıt yaptırabilecekler.' denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.