Konuşarak Anlaşamadılar

Konuşarak Anlaşamadılar

Denizli ilinin Honaz İlçesi'nde aralarında problem olduğu ifade edilen  2 kişi arasında meydana gelen tartışma sonucunda kan aktı.

A+A-

Honaz ilçesinde tartışma kanlı bitti. Normal şekilde birbirlerine kendilerini ifade edemeyen, sorunlarını konuşarak halledemeyen iki kişiden bir tanesi sorunu pompalı tüfeği ile çözmeye çalıştı ve kan akıttı. İşte ayrıntılar.

Silahına Sarıldı

Alınan bilgilere göre olay, Denizli'nin Honaz İlçesine bağlı olan Karaçay mahallesi'nde dün saat 16.00 sularında gerçekleşti. Olayın, Karaçay Mahallesi'nde Ahmet K.'nin ağaç kesimi yaparken ekipte çalışmakta olan İsmail T.’nin çalıştığı yere gelmesi ile başladığı iddia edildi. Daha evvel aralarında sorun olduğu dile getirilen ikili arasında çıkmış olan tartışma kısa zamanda kavgaya dönüştü ve daha sonra Ahmet K. yanında getirmiş olduğu pompalı tüfek ile ( yanında pompalı tüfeğin neden olduğu ise ayrı bir soru işareti ) İsmail T.'yi ayağından vurdu.

Gözaltına Alındı

Yaralanmış olan şahsa ilk yardıma hemen iş arkadaşları koştular ve daha sonra hemen sağlık ekiplerine haber verdiler. Ayrıca  olay yerine Jandarma ekipleri de intikal etti. Haber edilmesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleden sonra ambulans ile yaralı şahsı hastaneye sevk ettiler. Jandarma ekiplerinin ise Ahmet K.’yi gözaltına aldığı ifade edildi. Ayağından yaralanmış olan İsmail T.’nin Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavisi devam ediyor. Jandarma ekipleri olay ile alakalı soruşturma başlattılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.