Köpeğe Yaptıkları Herkesi Çileden Çıkardı

Köpeğe Yaptıkları Herkesi Çileden Çıkardı

Denizli’de bir adam köpeğine bağladığı iple köpeğini metrelerce motosikletle beraber sürükledi. Durumu fark eden vatandaşlar motosikletli sürücüyü durdurup şahısa tepki gösterdi.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre hayvan severler tarafından çekilen görüntülerde şahısın alkol veya maddenin etkisinde olduğu belirtildi. H.S. isimli şahıs Pitbull cinsi köpeğini motosikletin arkasına bağladı ve metrelerce sürükledi.

Hayvanseverler korkunç olayı görünce hemen adamın önünü kesti ve yol kenarında durdurdu. Köpeğin kanlar içinde olduğu görüldü. Motosikleti sürücü H.S. ise kendisine tepki gösteren vatandaşlara, “Ben köpeğe eziyet etmedim. O benim canım. O benim aşkım” diyerek kendini savunmaya çalıştı.

Tepki Gösterdiler

Vatandaşlar ise, “Bu nasıl aşk. Yaptıklarını görmüyor musun? Hayvanın her yerinden kan fışkırıyor. Yazık değil mi” diyerek köpeği motosiklet sürücüsünün elinden aldılar. Sosyal medyaya atılan videonun ardından motosiklet sürücüsüne hayvan severler büyük tepki gösterdi. Hayvan severler hemen polise haber verdi fakat polis gelinceye kadar köpeğe işkence yapan şahıs olay yerinden hızla kaçtı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.