Köylü Çocuklar Pizzayla Tanıştı

Köylü Çocuklar Pizzayla Tanıştı

DENİZLİ'nin Çal İlçesi'nde, büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüştürülen bir köydeki okulu ziyaret eden aşçı yardımcılığı kursunun kursiyerleri, hayatlarında pizza yememiş olan minik öğrencileri farklı bir lezzetle tanıştırdı.

A+A-

Etkinliğin; öğrencilerin talebiyle gerçekleştiği belirtildi.Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü, Çal Halk Eğitim Merkezi ile aşçı yardımcılığı kursu düzenledi.

Kurs sürerken; Çal'ın Bahadınlar Köyü İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, kurs öğretmeni Nazan Yeler'e ulaştı. Hiç pizza yemediklerini ve merak ettiklerini belirten minikler, tadına bakmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine Yeler, Çal Kaymakamlığı'yla bağlantıya geçti. Kursiyerlerle okulda pizza yapma önerisini sundu. Öneri, olumlu bulundu.

Çal Kaymakamlığı'nın da desteğiyle protokol üyeleri, 24 aşçı yardımcılığı kursiyeri ve kurs öğretmeni Nazan Yeler; Bahadınlar Mahallesi İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti. Çal Kaymakamı Selami Korkutata, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar ve Cumhuriyet Savcısı Yasin Arıkan da ziyarete katıldı. Malzemeleri yanlarında getiren kursiyerler, çocuklarla birlikte pizzayı hazırladı. Fırına verilen pizzanın pişmesini sabırsızlıkla bekleyen öğrenciler, sonunda meraklarını giderdi. Protokol üyeleriyle birlikte pizzayı tadan öğrenciler, lezzetli olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.