Kritik Canlı Yayın O Tarihte Yapılacak

Kritik Canlı Yayın O Tarihte Yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın ortak canlı yayın yapacakları tarih açıklandı.

A+A-

Ccanlı yayın 16 Haziran'da saat 21:00'da yapılacak. Canlı yayını İsmail Küçükkaya yönetecek.

YSK’nın kararı sonrası İstanbul’da yapılacak büyükşehir belediye başkanlığı seçimi öncesinde adaylar Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım canlı yayında bir araya gelerek projelerini anlatacak. İmamoğlu ve Yıldırım’ın bir araya geleceği canlı yayının tarihi ve programın moderatörü belli oldu.

Ortak Açıklama Yapıldı

AKP Sözcüsü Mahir Ünal ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, ortak canlı yayın ile ilgili ortak açıklama yaptı.

Mahir Ünal, ''Engin Altay Bey ile yürüttüğümüz çalışmalar tamamlanmıştır. Mutabık kaldığımız protokolü paylaşacağız. 23 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Sayın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 pazar günü saat 21.00'de canlı yayında bir araya gelecekler. Yayın herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda yayınlanacak şekilde ortak yayınla gerçekleşecektir. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir'' dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise “Yayın Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek. Teknik ekibi ise AKP ve CHP ortaklaşa koordine edecektir” diye konuştu.

Kaynak Yeniçağ: İmamoğlu ve Yıldırım'ın ortak canlı yayın tarihi belli oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.