Kronik Sorunları Çözdük, Hizmete Devam

Kronik Sorunları Çözdük, Hizmete Devam

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Kızılyer Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

A+A-

Kızılyer’in çehresini değiştirdiklerini, kronik sorunlarını çözdüklerini belirten Devecioğlu, “Yeni dönemde mahallemize, park ve spor alanları, halı saha, kapalı pazaryeri kazandıracağız. Yol ve kaldırım düzenlemeleri yapacağız. Doğalgazın getirilmesine öncülük edeceğiz, tarıma destek projelerimizi hayata geçireceğiz. Kızılyer, yapacağımız hizmetlerle mutlu, huzurlu ve insanların diyarı olacak. Bu güzel mahalleyi hizmetlerimizle ihya edeceğiz” dedi.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Honaz’ı mahalle mahalle, adım adım geziyor.

Kızılyer Mahallesi’nde vatandaşla buluşma toplantısı düzenleyen Devecioğlu’na yoğun ilgi vardı. Mahalle halkı Başkan Devecioğlu’nun davetine icabet ederek, kahvehaneyi doldurdu.

“KIZILYER’İN ÖNCELİKLİ SORUNLARINA NEŞTER VURDUK”

Büyükşehir statüsüne geçilmesiyle birlikte mahalle olan ve Honaz Belediyesi’nin hizmet alanına dahil edilen Kızılyer’in öncelikli sorunlarını çözmek için harekete geçtiklerini belirten AK Partili Devecioğlu, “Ulaşımı rahatlatmak adına Osman Nuri Filiz Caddesi ile Kızılyer arasında kalan yolu genişleterek sathi asfalt kaplama yaptık. Yukarı Kızılyer’deki kahvehaneni tadilatını gerçekleştirdik, sizlere layık hale getirdik. Mahalle mezarlığı çevresine perde beton duvar örüldü. Ki bu mezarlığımızın korunaklı hale getirilmesi bakımından son derece önemliydi. Su tankeri doldurma tankını Yukarı ve Aşağı Kızılyer arasında kalan belediye hizmet alanına taşıyarak, her iki taraf için kolay ulaşılabilir hale getirdik” dedi.

“YOL MEDENİYET DEMEKTİR!”

Ulaşımın rahatlaması ve yolların standart seviyeye çekilmesi konusunda hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Turgut Devecioğlu, “Mahallemizde bulunan imar yollarının tamamı stabilize hale getirildi. Yol açma çalışmaları sırasında sulama kanallarının tamamı trapez olarak yenilendi. İmar yolu içerisinde kalan vatandaşlara ait evlerin bahçe duvarlarını yeniden yaptık. Stabilize yolların tamamı kaldırım, bordür döşeme ve sıcak asfalt kaplama yapılarak tamamlandı. Yol deyince bizde akan sular duruyor. Çünkü yol medeniyet demektir. Gidemediğimiz yere hizmet götürmemiz de mümkün değildir” diye konuştu.

“ALTYAPI SORUNUNU BİTİRDİK!”

Honaz Belediyesi olarak, Kızılyer Mahallesine gelecek hizmetlere, öncülük ve aracılık da yaptıklarını belirten Başkan Devecioğlu, “DSİ’nin Yukarı ve Aşağı Kızılyer arasında kurutma kanalı inşa etmesine ve sürecin hızlanmasına aracılık ederek, mahallemizin müzmin sorunundan kurtulmasını sağladık. Mahalle genelinde DESKİ tarafından içme suyu hatları ve kanalizasyon hatları yenilendi. Kızılyer’in altyapı sorunu, Denizli merkezdeki birçok mahalle ile aynı anda çözüldü” dedi.

“KIZILYER’E HİZMET AKMAYA DEVAM EDECEK!”

Milletin teveccüh göstermesi ve tekrar göreve gelmesi halinde yeni dönemde Kızılyer için güzel projeler hazırladıklarını belirten Devecioğlu, “Yeni dönemde mahallemize, park ve spor alanları, halı saha, kapalı pazaryeri kazandıracağız. Yol ve kaldırım düzenlemeleri yapacağız. Doğalgazın getirilmesine öncülük edeceğiz, tarıma destek projelerimizi hayata geçireceğiz. Ayrıca, honaz Belediyesi dışındaki diğer kamu kurumları ve Büyükşehirin sorumluluğundaki hizmetlerin zamanında yapılması için de aracı ve öncü olmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz bize güvenmeye devam etsinler. Kızılyer, mutlu, huzurlu insanların diyarı olacak inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.