Kumafşarlılar Derneği'nde Gündem Şehitler Programı

Kumafşarlılar Derneği'nde Gündem Şehitler Programı

Kumafşarlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 20 Mart’ta yapılacak Çanakkale şehitleri programını görüşmek üzere toplandı.

A+A-

Kumafşarlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ramazan AFŞAR toplantı ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

“Kumafşarlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizde, Acıpayam Dernekler Birliği olarak her yıl  18 Mart Çanakkale ve tüm şehitlerimiz için  yapmış olduğumuz anma etkinliğine pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştık. Bu yıl  20 Martta yapacağımız etkinlik programını görüşmek için dernek binamızda toplantımızı gerçekleştirdik.

Acıpayam Dernekler Birliği olarak İlçemizin Çanakkale ve tüm şehitlerimizi anma programı hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ama programıyla ilgili yapılacak hazırlıklar gözden geçirilerek son haline aldı. Emeği geçenler;

Toplantıya katılım sağlayan Türk ocakları ve Acıpayam Dernekler Birliği Başk Prf Dr. Turgut TOK Acıpayam Dernekler Birliği 2. Bşk Doç. Dr.  Devrim ALKAYA PAÜ  öğretim görevlisi Tolga BAKIRTAŞ, Paü öğretim görevlisi İsmail KURT Kumafşarlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği bşk yrd Mehmet DOĞAÇ, genel sekreter Hasan BAYSAL,  yönetim kurulu üyemiz Ali DORUK muhasip üye Ayhan AYTAR, Kelekci Mah. Muhtarı Osman ŞENTÜRK, Bozdağ Güney Eğitim Kültür Derneği bşk Turan GÜNGÖR ve yönetim kurulu üyeleri Adem YILMAZ, Mustafa GÜNGÖR,  Mutlu GÜNGÖR, Hüseyin YILMAZ , Akın YATKIN, Hüseyin DAĞ, Girenizliler Dernek bşk. Güner ERSOY, Sabit Kızılhan, Hacı Kurtlar Dernek bşk Musa AAMAÇ, Acıpayam Dernekler Birliği fotoğrafcısı Foto Ayfa Mustafa Dağ Kumafşarlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği onursal üyesi Pelin ASLAN saz ve türküleriyle bizleri yalnız bırakmayan yerel ses ve saz  sanatçımız hocam Fazıl ESKİN dernek üyemiz Saz ve saz sanatçımız  Ramazan ACAR katılanlara ayrı ayrı teşekkür ederim”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum