''Kurban Yeryüzünün Tüm Renkleriyle Yakınlaşmaktır''

''Kurban Yeryüzünün Tüm Renkleriyle Yakınlaşmaktır''

Konuyla ilgili Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Emrah Gürbüz, dini bayramların...

A+A-

“Kurban Yeryüzünün Tüm Renkleriyle Yakınlaşmaktır” ilkesiyle yola çıkan Beşir Derneği Denizli Temsilciliğinin organizasyonu ve hayırseverlerin bağışlarıyla geçtiğimiz Kurban Bayramında 420 ihtiyaç sahibi aileye toplam 2.100 kg et dağıtımı yapıldı. Önümüzdeki günlerde de yaklaşık 300 aileye daha yaklaşık 1.500 kg daha kurban eti dağıtım planlandığı, bu şekilde toplamda 720 aileye 3.600 kg et dağıtılmış olacağı belirtildi.

Konuyla ilgili Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Emrah Gürbüz, dini bayramların ülkemizde ve şehrimizde coşkuyla kutlandığını, alan ile veren gönüllerin kucaklaştığını ve özellikle Kurban Bayramının tam bir paylaşma ikliminde gerçekleştiğini ifade etti. Beşir Derneğinin ilimizde her geçen gün daha çok ihtiyaç sahibine ulaşılmasına vesile olduğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu vesileyle başta yardım konusunda duyarlılığı çok yüksek olan Denizli halkına ve hayırların yerlerine zamanında ulaşmasında hizmet eden Beşir Derneği gönüllülerimize teşekkürü bir borç bilirim dedi. İnternet üzerinden yapılan yardım başvurularını, ihtiyaç sahiplerinin evlerinde çevrelerinde yapılan sosyal inceleme ile değerlendirdiklerini, yapılan araştırma ve soruşturmalar neticesinde gerçek ihtiyaç sahiplerinin tespitinin yapıldığını belirtti. Düzenli olarak her ay ilimizde 70 aileye Beşir Derneği Paylaşım Noktasındaki sosyal marketten yararlanma imkanı tanındığını ve her geçen gün bu sayının arttığını söyledi. İhtiyaç sahiplerinin rencide edilmeden, sanki bir marketten alışveriş yapar gibi diledikleri ihtiyaçları temin ettikleri Beşir sosyal market projesinin hizmetine devam edeceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.