Kuruluş Osman 46. Bölüm izle

Kuruluş Osman 46. Bölüm izle

Kuruluş Osman 46. bölüm full izle! 17 Şubat 2021 akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 46. bölüm izle tek parça halinde Youtube platformu üzerinden de seyredilebilecek.

A+A-

Kuruluş Osman 46. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Burak Özçivit’in oynadığı ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Kuruluş Osman 46. bölümü ile 17 Şubat akşamında Youtube platformunda yayınlanacak.

Peşinde olduğu emanetleri eline geçiren ve Bala, Hazal, Lena hatunlarla birlikte Dündar Bey'i esir alan Targun; Kayı Obası'ndan kaçmayı başarır. Nikola'nın tuzağına düşen ve Bamsı Bey'le birlikte ölüm kalım savaşı veren Osman Bey, Malhun Hatun'un sürpriz desteği ile Bizans saldırısını savuşturur. Flatyos ve askerlerinin tuzağına düşen Savcı Bey ve oğlu Bayhoca ise son gücüyle direnmektedir.

kurulusosman46.jpg

Türk kağanlarından gelen emanetlerin Targun'un eline geçmesi büyük şok yaratırken; Osman Bey emanetleri geri almak ve Bala Hatun başta olmak üzere tüm esirleri kurtarmak için zekice bir plan kurar. Malhun Hatun ve alplerinin desteği ise Nikola'nın planlarını değiştirmesine neden olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.