Lösemili Gencin Yardımınıza İhtiyacı Var

Lösemili Gencin Yardımınıza İhtiyacı Var

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Karaman Mahallesi’nde yaşayan Lösemi hastası 15 yaşındaki Sıla Yılmaz Dürnel yardım elini bekliyor.

A+A-

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde kemoterapi gören Sıla Yılmaz Dürnel’in annesi Şükriye Dürnel kızına bakabilmek için uzun süredir çalıştığı işinden ayrıldı. İşten ayrılması ve kızının hastane masrafları olunca ekonomik sıkıntıya düştü. Bir de babanın hayatta olmaması eklenince her şey daha kötüye gitti. Şimdi anne ve kız kendilerine uzanacak yardım eli bekliyor.

Yardım Bekliyorlar

15 Şubat’tan beri Pamukkale Üniversitesi’nde tedavi gören kızı Sıla Yılmaz için işinden ayrıldığını söyleyen Dürnel, “Ben kızıma bakabilmek için işimden ayrıldım, 15 yaşında yaşam enerjisi ve güler yüzlü dolu dolu bir kızım var. Babası ile ayrıldık, ayrıldıktan sonra da babası vefat etti. 15 Şubat’tan beri burada kızımın yanında duruyorum, çalıştığım işyerinden ayrıldım. Hastane’de tedavi devam ediyor, ama masraflar beni düşündürüyor” dedi.

İsteğinin kızının bir an önce sağlığına kavuşması olduğunu söyleyen anne Dürnel,  kendilerine uzatılacak yardım elini beklediklerini ifade etti. Annesine ulaşmak isteyenler, 0 536 692 69 22 numaralı telefonu arayabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.