"Maalesef İstemediğimiz Görüntüler Oluşmuştur"

"Maalesef İstemediğimiz Görüntüler Oluşmuştur"

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım geçtiğimiz gün Vali Atik ile bir esnafın yaşadığı olay hakkında bir açıklama yaptı.

A+A-

Tüm Dünyayı kasıp kavuran salgın dikkate alınarak, yine tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de yapılan Covid 19 denetimleri sırasında, Sn. Vali'nin Ulusal basına düşen sosyal medya görüntülerini üzüntü içinde izlemiş bulunmaktayım. Her ne kadar kamu görevini yerine getirmeye çalışsa da, maalesef istemediğimiz görüntüler oluşmuştur.

Daha Dikkatli

Yine Denizli Valimiz Sn. Ali Fuat ATİK istemediğimiz bu görüntüler karşısında Resmi ÖZRÜ 'nü Valilik resmi sitesinden yayınlamıştır. İl Başkanı olarak konunun kapanmış olmasını ümit ediyor, Sn. Valimizin şehrimizin yöneticisi olarak ve kamu görevini yerine getiren tüm kolluk, sağlık ve zabıta görevlilerinin daha dikkatli olacağı kanaatindeyim.

Özellikle salgının ilimizde yükseldiği şu zamanlar, hepimizin daha dikkatli, duyarlı ve "maske, mesafe, hijyen" kurallarına mutlak suretle uymamız gerektiğini ifade ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dileğiyle, herkese sağlıklı huzurlu güzel günler diliyorum. Saygılarımla.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.