Magandalar Yol Kesip Saldırdılar

Magandalar Yol Kesip Saldırdılar

Merkezefendi ilçesine bağlı olan Yeni Mahalle’de akşamın sessizliği silah sesleri ile bozuldu. İşte olayın detayları…

A+A-

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesi’nde dün akşam silah sesleri ile beraber hareketli anlar yaşandı. Bir otomobilin önünü kesen kişiler önce bıçakla saldırıda bulundular daha sonra av tüfeği ile ateş ettiler.

Vaka, dün gece saat 22.30 civarlarında Merkezefendi İlçesine bağlı olan Yeni Mahalle ,Şehit Rıza Can Caddesi’nde gerçekleşti. Henüz tespit edilemeyen bir nedenden ötürü meydana gelmiş olan olayda herhangi bir can kaybının yaşanmadığı belirtildi. Alınan bilgilere göre H.T.’ye ait olan 20 BLE 57 plakalı ticari aracı kullanan S.B. şoförlüğündeki araç, Şehit Rıza Can Caddesi’nde yoluna devam ederken 5045. sokaktan çıkmış olan iki araç tarafından önleri kesildi. Araç sahibi H.T.’nin de içerisinde olduğu araca saldırganlar, evvela bıçak ile saldırdılar. Daha sonra ise yanlarında bulunan av tüfeğiyle aracın şoför kısmına bir el ateş ettikten sonra olay yerinden hızla kaçtılar.

Denk Gelmedi

Sürücü S.B.’ye şans eseri denk gelmeyen kurşun koltuğa isabet etti ve  saldırı sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı meydana gelmedi. Olayda domuz kurşunu olarak da bilinene kurşun kullanıldığı ifade edildi. Saldırıdan sonra haber edilmesi ile olay yerine gelmiş olan ekiplerin incelemesinin ardından, saldırıya uğrayan S.B. ve H.T. ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.

Polis ekiplerinin saldırganları yakalamak için soruşturma başlattıkları öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.