Mahallelere Açılan Köprüler

Mahallelere Açılan Köprüler

Başkan Osman Zolan, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebeti ile Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi ve Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği’ni konuk etti.

A+A-

Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu. Ziyaretçiler kendilerini kabul ettikleri ve muhtarlara her daim destek olduklarından dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini sundular. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı. Burada yapmış olduğu konuşmasında Başkan Osman Zolan, muhtarların mahallelerinin önderi olduğunu, Mahallede olan ihtiyaçları, yapılması gerekenleri veya sıkıntılar ile alakalı bilgileri yetkililere aktaran o mahallede ilk aranan hep muhtarlar olduğunu dile getirdi.

 

"Sizler bizim yol arkadaşımızsınız"

 

Muhtarların zaman kavramı olmaksızın  gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Osman Zolan, muhtarlıkların, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama ile alakalı gece gündüz demeden çalıştıklarını, onların kendilerinin yol arkadaşı olduğunu, doğru işler yapmak için mahallelerde doğru bilgiler alabildikleri ilk noktanın muhtarlar olduğunu, ve muhtarların mahallelere açılan köprüler olduğunu dile getirdi. Halkın isteklerini ilk olarak mahalle muhtarlarına anlattığını dile getiren Başkan Zolan, görevler farklı olsa da ortak noktanın millete hizmet olduğunu belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.