Mahir Akbaba Denizlili Sporcuları Ağırladı

Mahir Akbaba Denizlili Sporcuları Ağırladı

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba Denizli Yüzme Spor Kulübü antrenörü ve sporcularını makamında ağırladı.

A+A-

Ziyaret ile alakalı başkanlıktan şu açıklama yapıldı:

Deniz Yüzme Spor Kulübü Antrenörü, Beden Eğitimi Öğretmeni ve profesyonel yüzücü Selin Demirden ile kulübün başarılı sporcuları Elif Berke, Arda Armağan, Seyfi Diker ve Enes Ataş'ı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk.

Sayısız Türkiye Şampiyonlukları bulunan Denizli'li sporcularımız son olarak Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışmalarında 10.000 mtr Açık Su kategorisinde 1.'lik ve 3.'lük kürsüsüne çıkarak, 5.000 mtr Açık Su kategorisinde 4. ve 5. olarak Denizli'mizin adını bir kere daha tüm memleketimize duyurdular.

Göğsümüzü Kabarttı

Bu başarılarıyla Milli Takım Aday Kadro Gelişim Kampı'na davet edilen şampiyon Enes Ateş, Türkiye 3.'sü olan Elif Berke, Arda Armağan ve Seyfi Diker bizlerin de göğsünü kabarttı.

Ancak; gurur duyduğumuz zeki, çevik ve ahlaklı sporcularımızın büyük bir problemi var; Havuz Problemi; rahatlıkla antrenman yapabilecekleri olimpik bir havuzda yeterli kulvar sayısı imkanından mahrumlar. Bu sporcular az saatli su antrenmanlarını telafi etmek için su dışı antrenmanlarda güç toplayıp, dayanıklılık kazanmaya çalışıyorlar.

Tüm ilgili kurumlarımızı ve Denizli'mizi bu genç sporcuların elinden tutmaya davet ediyoruz; yeni bir Derya Büyükuncu, Türk bir Olimpiyat şampiyonu neden Denizli'mizden çıkmasın

Amatör branşlara destek vermek, bu havuz problemini çözmek bize, size, hepimize yakışacak, ha gayret Denizli'm...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.