Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

AKP Tasfiyeyi Geciktirmeye Çabalıyor!

A+A-

AKP temiz değil, aksine, 13 yıldır yaptığı yolsuzluklarla, pisliklerle arkasında kirli bir geçmiş var! Şimdi bütün dertleri 'AKP hükümette olmazsa kaos olur', görüşünü yayarak, hükümette kalıp, pisliklerinin delillerini ortadan kaldırmak istiyorlar.
 
Abdüllatif Şener eski arkadaşı Tayyip Erdoğan'ı şöyle anlatıyor: "Koltuğunu kaybetmemek için savaş bile çıkarır"! Bu görüşü akıldan hiç çıkartmamak ve Türkiye'nin değişik bölgelerinde çıkan olayları bu görüşü de bilerek değerlendirmekte fayda var.
 
Çok hassas ve kritik günler yaşıyoruz. MHP ne yapacağını ve yapmayacağını çok iyi biliyor! Genel merkez adına politika üretme heveslileri, susun ve izleyin. Genel merkezin politikalarının size yeni ufuklar açtığını göreceksiniz. Tenkitlerinizi "çözüm"ün üç piyonu olan AKP -CHP ve HDP'ye yöneltin! Selcan Taşçı bugünkü yazısında MHP üst düzey yöneticileriyle yaptığı görüşmeyi aktarıyor; “Biz meydanlarda halka bir söz verdik; 17-25 Aralık’ta ortalığa saçılan hırsızlığın, yolsuzluğun, rüşvetin faillerini yargılayacağız dedik. Çözüm süreci adı altında PKK ile müzakere yürütenleri yargılayacağız dedik. Şimdi bütün bunlar ortada dururken, siz söyleyin biz AKP ile koalisyon yapabilir miyiz? Meydanlarda söz verdiğimiz o insanlara, MHP’ye bu sözün gerçekleşmesi için oy veren milyonlara bunu nasıl izah ederiz?..”, diyorlar. Doğrusu da budur, AKP yaptığı ve sebep olduğunu melanetlerin hesabını illa ki vermelidir.
 
AKP İktidarı bitmiştir ve AKP içinde ne kadar suç işlemiş siyasetçi varsa hepsi de adalete hesap vereceklerdir. AKP'liler, "Cambaza baktırarak!" adaletin elinden kurtulmaya, kaçmaya çalışıyorlar, onların oyununa gelmemek lazım!
 
AKP'nin hükümette kalma atraksiyonları mutlaka karşılıksız kalmalıdır! AKP'nin tasfiyesi ancak bu şekilde mümkün olacaktır! AKP tasfiye edilmeden de, Erdoğan saraydan çıkartılamaz, indirilemez. Bu unutulmamalı!
 
AKP’nin tasfiyesinin sonrasında, MHP’nin tek başına iktidarı dönemi başlayacaktır...
 
 
 

Bu yazı toplam 2581 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.