Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

Bahçeli'nin Teşhisi Doğru Ama Ya Kongre!

A+A-
"Buhrana, bunalıma ve kargaşaya hapsedilmiş bir MHP; AKP-PKK ve küresel cinayet şebekelerinin eline koz vermek demektir." "Bu can bu tende olduğu müddetçe Türk düşmanlarına ve MHP üzerinde hesap yapan çevrelere asla, ama asla izin vermeyecek, imkan tanımayacağım.

" Devlet Bahçeli - MHP Grup Konuşması *** 1. paragraftaki teşhise katılmamak mümkün değil. Ancak 2. paragraftaki direnç ifadesi çözümden çok bir inadı anlatır gibi! Değerli Genel Başkanım, Bu ifadeden Siz ve başında bulunduğunuz kadronuzdan başka hiç kimse MHP'yi yönetemez anlamı da çıkmaktadır ki bu çok büyük bir yanlıştır. Siz ve ekibiniz 1 Kasımda MHP'nin alabileceği asgari oyu aldınız. Yapılacak ilk seçimde, herhangi bir ilin üye listesinden bir Genel Başkan, ve yönetim kurulu oluşturun, MYK üyelerini o listeden seçin, en az sizin 1 Kasımda aldığınız oyu alacaklardır.

Malesef, bütün iyi niyetinize rağmen, gece gündüz çırpınmanıza, koşturmanıza rağmen bu başarısızlığın sahibi siz ve kadronuzdur. Kapasitenizin üst limiti MHP'nin kendi kemikleşmiş çekirdek oyunu almaktan öteye gidemedi. Genel Başkanlık yarışını şahsiyetler üzerinden yapmak yerine, MHP'yi yeni ufuklara taşıyacak fikirlerle yapmanın zamanı gelmiştir. Ülkücü irade, MHP'yi ülkücü olmayan hiç kimseye teslim etmez, bundan emin olunuz. Bütün adayların rahatça meramını anlatabileceği bir ortamı oluşturmak sizin ve yönetiminizin görevidir. Hatta aday olmamak büyüklüğünü göstererek, ülkücülerin gönlünde taht kurma imkanınız varken bunu değerlendirmenizi naçizane saygıyla tavsiye ederim.

Genel Merkezimizin, İl Başkanlığımızın kayıtlarını incelettirdiğinizde şahsımın 46 yıldır bu davaya layık görüldüğü her mevkide hizmet ettiğimi göreceksiniz. Ne sizden, ne de Rahmetli Başbuğumdan şahsım için tek bir talebim olmadığını da o araştırma sonucu size gösterecektir. Yani bu uyarı, sizden olmadığı gibi, herhangi bir genel başkan adayından da bir beklenti saikiyle yapılmamaktadır. Tek düşüncem, amacım, davamın layık olduğu yerde olması ve Dünya Türklüğünün hizmetine gerçek gücüyle çare aramasını sağlamaktır. Gidişat iyi değil. Dün birbirleri için canlarını vermeye hazır ülkücüler, peşlerine düştükleri adaylar için birbirlerini kırmaya, incitmeye başladılar. AK TROL'lerin sosyal medyada içimize sızdıkları, Ülkücü imiş gibi, adaylıkta adı geçen arkadaşlarımıza küfür bile ettiklerini görüyoruz. Geciktirmeden, sürüncemede bırakmadan, durum daha da kötüleşmeden, Beyliğinizi gösterip seçimli kongreyi toplayınız... Gerisine Allah Kerimdir... Saygı ve baki selamlarımla...
Bu yazı toplam 2834 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.