Ahmet Özcan

Ahmet Özcan

Akishaber / İmtiyaz sahibi
Yazarın Tüm Yazıları >

Bu sahte dünyadan bir Alperen Reis geçti

A+A-

Alperen’i tanımayanlar için O’nu anlatmak çok zor hatta imkansız. O çok özel bir çocuktu. O Özel çocukluğundan dolayı fanatikleri oluşmuş hayranları günden güne çoğalmıştı. Dünyada fedakarlığın bir fotoğrafını çizmek isterseniz Alperen’in ailesini gösterin yeterliydi. Fedakar bir baba inanılmaz bir sevgi ile oğluna bağlı bir anne ve büyük bir aşkla kardeşine bağlı kız kardeş.

Yazımın başında da dediğim gibi Alperen’i anlatmak çok zor. Onun gibi rahatsızlığı olan çocukların en fazla yirmili yaşlara kadar yaşadıkları biliniyorken Alperen özenli bakımı ile aile sevgisi ile tam tamına 32 sene hayata direndi. Ama ne yazık ki O’nu kaybettik.

O Bir Reisti.

O’nu tanıyan bir daha Ondan ayrılmıyor sürekli ziyaret edilen bir özel çocuktu. Herkes O’na Reis derdi. Reisliği herhangi bir görev aldığından değil içindeki bayrak vatan sevgisini o kısacık ömründe hayatının her anında yaşamış olmasındandı. Gittiği her etkinlikte her düğünde her dernekte elinde mutlaka Türk Bayrağı ve Üç Hilalli bayrağını eksik etmezdi.

Alperen'in adı Akis Haber’in künyesinde de yer aldı. Adının künyede yer almasından dolayı O’nun adına da mailler geliyor ‘Sayın Alperen Uygun’’un dikkatine diye kendisine bu birkaç mailden bahsedince de ‘’ eee yani o kadar olsun ortak’’ deyişi hala kulaklarımda. Arada takılırdım Alperen bu nasıl ortaklık hiç büroya gelip gitmiyorsun ayıp oluyor dediğimde yüzüme öyle bir bakışı vardı ki ‘’ Nasıl geleyim böyle ‘’ der gibi…

Zaman zaman karşılaştığımız yerlerde hadi bakalım çek fotoğrafımı der beni yanına çarırdı. Bende büyük bir zevkle çekerdim o anlarını. Anne babasına sizin de fotoğraflarınızı Alperen’in hatırı için çekiyorum deyince çok mutlu olurdu.

O bütün ülkücülerin Alperen Reisiydi.

Kendisine Reis denilmesinden çok hoşlanır tebessümünü eksik etmezdi Alperen. Son günlerini geçirirken Pamukkale Üniversitesi yoğun bakım servisinde yatarken pandemiden dolayı ziyaret edememenin burukluğunu yaşadım durdum. Akis Haber benim derdi bende O’na ortak derken gözlerinin içi parlıyor mutlu oluyordu. Masumdu, tertemiz pırıl pırıll günahsız bir Alperen geldi geçti bu fani dünyadan...Sırtını dünyaya döndü gitti Alperen Reis...

Alperen’in vefatını duyunca uzun süre kendime gelemedim, üzüntümü bir kaç kelimeyi yan yana getirip bir cümlede kullanamadım. Üzüntümü tarif edecek bir şey diyemedim kendi kendime kelimeler boğazımda düğümlendi. Ortağım dediğim Alperen Hakk’a yürümüştü. Bana en zor gelen de Alperen'in vefat haberini yazmak.

Güle güle ortağım güle güle Alperen Reis. Seni hep o güzel yüzünle o tertemiz tebessümünle hatırlayacağım.

O çok sevdiğin Bağbuğ Alparslan Türkeş’e selamımızı götür. Peygamber efendimize komşusundur İnşallah.

Mekanın Cennet olsun Reis…

43445-001.png

Bu yazı toplam 7623 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum