Mehmet KARATAŞ

Mehmet KARATAŞ

Emekli Öğretmen
Yazarın Tüm Yazıları >

CHP Dikkat!...

A+A-

15 Ekim 1996’da Amerikan büyükelçisi Morton Abramowitz o zamanın İstanbul büyük şehir belediye başkanı olan sayın Tayyip beyi ziyaret etmişti.

Ve sonucunu yaşadık. 

Şimdi de 15 Aralık 2021 günü ABD`nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield şimdiki İstanbul büyükşehir belediye başkanı sayın Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmiş. 

Yeniden aynı senaryoyu yazıyorlar. 

Daha önce kim bu Rizeliler diye bir yazı yazmıştım. Ve yine başka bir yazımda Recep Tayyip’in eğer Cumhurbaşkanlığını kaybederse yerine İmamoğlu’nun gelmesini istediğini belirtmiştim. Bunun sebebini de her ikisininde aynı soydan geldiğiydi ve farklı ideolojilere mensup olsalarda birbirlerini kollayacaklarını ve sayın Recep beyin asla yargılanmayacağını belirtmiştim.

Şimdi anladınız mı? İmamoğlu neden CHP genel merkezinden izin almadan CHP İstanbul dukalığı tarafından güneydoğuda gövde gösterisi yaptığını. Ve ortalıkta fol yok yumurta yokken Avrupa seyahatlerine çıkıp Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney’in mezarlarına çiçek koyduğunu. 

Halbuki İmamoğlu’da CHP için diğer Büyükşehir belediye başkanlarından farkı olmayan biri. Ama İstanbul’un belediye başkanlığına oturunca, İstanbul dukalığının da etkisiyle kendini dev aynasında görmeye başladı. 

CHP ve CHP yöneticileri bu durumu dikkate alacağını ve bu kendinden menkul başkana gereğini yapacağını umuyorum. Aksi halde ne CHP kalır ne de Türkiye. 
Hem CHP’nin başına bela olur, hem de Türkiye’nin başına bela olur. 

Türk milleti de yeni bir AKP vakası yaşamaması için, bunları dikkate alması gerekir.

Bu yazı toplam 449 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.