Ahmet Özcan

Ahmet Özcan

Akishaber / İmtiyaz sahibi
Yazarın Tüm Yazıları >

Dar - be!..

A+A-

Son iki haftadır ülkemizde Cobid-19 pandemisinin bile önüne geçen bir darbe meselesi ortaya atıldı ki sormayın gitsin.Televizyonlarda neredeyse tüm kanallarda açık oturumlar kırıla gidiyor. Kim dedi ne dedi nereden çıktı kim darbeden yana kim darbe yapacak aman Allah'ım.

Önce sen dedin yok yok önce sen dedin diye karşılıklı bir birilerini darbecilikle suçlayan siyasilerimiz. Cumhuriyet kuruldu kurulalı şu ata sözü haline getirilen veciz sözü duyar dururuz ''Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olduğu zaman'' diye diye canımıza okudunuz. Sadece söylemde kaldı,kalmaya da devam edecek gibi. Siyaette rekabete bir birini eleştirmeye evet ama  en ufak bir söylentiyi bile alır darbeye bağlarsanız bu işin sonu gelmez ve o sürekli sakız gibi çiğnediğiniz Birlik ve beraberlik masalını dinler dururuz. Öyle görünüyor ki daha uzun zaman dinleyeceğe benziyoruz.

Korona salgını almış başını gidiyor,dünya hastalıktan kırılıyor. Bir birilerini dinleyecek çözüm odaklı projeleri üretip gerçekten el ele verip millet adına iyi bir sonuca gitmek varken darbe de darbe...

Bir vatandaş olarak ve eminim ki benim gibi düşünen milyonlarca insan var bu durumdan rahatsız olan. Türk Milletinin şu andaki gündemi Tarım,teknoloji ve üretim olması gerekirken. Gündemi darbe söylentileri ile değiştirmek sadece kendi oy tabanlarını konsolide etmek için yapılan manipulasyonlardır. Siyasi partilerimize buradan bir çağrı yapalım. Gündemi sunni darbe meseleleri ile meşgul ettireceğinize çözüm üretin çözüm. Vatandaş siz siyasilerden çözüm bekliyor beyler...Bu ülkenin insanı darbe ve darbecilerden çok çekti. Bir daha darbe ve darbe söylentilerini gündeme taşımayın. Haa darbe tehlikesi varsa en acımazsız bir şekilde de üstüne gidilmeli ve derhal bertaraf edilmelidir. En kötü yönetim şekli bile darbeden daha iyidir.

Çözüm üretemeyen siyasetçiler şimdi ki durumu aynen şöyle : Oyun oynamasını bilmeyen gelinin yerim ''dar be'' oynayamıyorum demesinden başka bir şey değildir.  

 

Bu yazı toplam 1578 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum