Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

Dünyada Asrın Hırsızı; Ali Demir!

A+A-

O, eski ÖSYM Başkanı… Ali Demir, 2010/2015 yıllarında düzenlenen tüm sınavlarda soruların çalınıp, FETÖ ve kendisini bulunduğu makama getirenlerin işaret ettiği kurumlara verilmesini sağlayan organize hırsızlık, dolandırıcılık şebekesinin kurucusu!

Bu Ali Demir, Rocky olarak bilinen, Güney Zobu, Sülün Osman olarak bilinen, Ziya Osman Sülün, Selçuk Parsadan, Baki Cengiz Aygün (Banker Bako), Banker Kastelli Olarak bilinen, Cevher özden gibi sahtekârlığın, dolandırıcılığın zirve isimlerini bile fersah fersah geçti!

O kadar ki, soruları çalmak için K.K yazılımcı, soruları kopyalamak, FETÖ ve ortaklarına aktarmak için özel programlar yapıyor. İtirafçı M.E.A. ise ifadesinde, arka plana kaydedilen soruların örgütün ÖSYM imamı firari Bekir Şimşek'e, ÖSYM'de yaklaşık 10 yıldır çalıştığını bildiği S.S. tarafından verildiğini anlatmış!

Bu organize, sahtekâr hırsızlık çetesi, 5 milyon gencin, emeklerini, bilgi birikimlerinin karşılığını çaldılar! Sınav yarışında, Beleşçi, ileride kendileri gibi organize hırsızlık çetesi mensubu olması büyük ihtimal olan suç ortaklarına aktardılar… Onlara hak etmedikleri sınavları çaldırdılar.

Ali Demir denen şerefsiz, aşağılık hırsız, organize soru çalma, çaldıkları soruları FETÖ ve ortaklarının dershanelerine verme çetesi, on milyonlarca insanı, onca akademisyeni uyutarak bu aşağılık hırsızlık işini yaptılar!

Hadi onlar yaptılar da; o soruların verildiği, sınav kazandırdığı, soruları alan, hırsızlık sınav kazanan milyonlarca menfaatperest pislikler içinden 1 tane bile ‘namuslu!’ çıkıp, ‘Ben bu sınavı hırsızlık sorular ve cevaplarıyla kazandım, bulunduğum yeri hak etmediğim halde, işgal ediyorum.’, demedi!

Bu tefessüh etmiş sosyal yapının sonucudur.

Kısacası; ‘keçinin çıktığı yere oğlağı da çıkar!’.

Yapılması gereken, 2010/2015 arasında kopya ile sınav kazananlar tesbit edilmeli, diplomaları iptal edilmeli, sahtekârlıktan cezalandırılmalıdır. Eğer devlet dairelerinde çalışmışlarsa aldıkları maaşlar faizleriyle birlikte geri alınmalıdır…

Bu olur mu zor! Ama olması gereken, adil olan budur!

Bu yazı toplam 1392 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.