Özcan PEHLİVANOĞLU

Özcan PEHLİVANOĞLU

Yazarın Tüm Yazıları >

Kamuoyuna Duyuru!...

A+A-

Üç dönemdir Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi olarak görev yapmakta olduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaşanan gelişmeler, Türk Milletinin malumudur.
Ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullarda, Türk Milletinin son kalesi olma hüviyetini taşıyan partimiz MHP, sıkıntılı günlerden geçmektedir.
Bu sıkıntıların atlatılmasına yardımcı olmak ve Türk demokrasisine katkı yapmak aynı zamanda bir vatandaşlık görevidir.
Şahsen hem bir parti üst kurul yöneticisi hem hukukçu kimliğim hem de bir Türk Milliyetçisi olarak ifade etmek isterim ki; mahkemece görevlendirilen çağrı heyetinin 19 Haziran 2016 tarihi için yapmış olduğu olağanüstü kurultay çağrısı; meşru ve hukuki bir çağrıdır.
Tüzük gereği, toplantı yeter sayısı bulunduğunda kongre çalışmalarını yapacak ve Milliyetçi – Ülkücü iradenin vücut bulacağı yeterli delegenin kararı ile MHP’nin ve dolayısıyla Türk Milletinin geleceği hakkında karar verilecektir.
Temennim o dur ki; Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve merkez yönetimimiz; çağrı heyetinin belirlediği bu olağanüstü kongreye saygı duyar ve kaos ortamının bir an önce sona ermesini sağlayarak, Türk Milletinin bu konudaki endişeli bekleyişini bitirir.
Aksi olduğu takdirde partimizin ve partimizden ümitli bir bekleyiş içinde olan Türk Milletinin sıkıntılarının daha da artacağı kanaatindeyim. Bu sebeble MHP, insanlardan temizlenmesi gereken değil insanlarımızın toplanması gereken bir parti olmalıdır.
Bugüne kadar olağanüstü kurultay için imza atmamış ve hiç bir genel başkan adayına destek vermemiş biri olarak, delege olan bizlerin, Mahkemece belirlenen çağrı heyetinin hazırladığı olağanüstü kongreye katılması partimiz, ülkemiz ve demokrasimizin selameti açısından, en doğru karar olduğuna inanıyorum.
Türk kamuoyuna, MHP camiasına ve üst kurul delegelerine saygı ile duyururum.
 
                                                                       Av. Özcan PEHLİVANOĞLU
                                                                       MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP)
                                                                       Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi
 
 

Bu yazı toplam 2982 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.