Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

MHP Düşmanlıkları Nüksetmeye Başladı!

A+A-

Zaman'da her nasılsa bir köşeye getirilmiş bir kadın var, Lale Kemal! Hiç anlamadığı konuda, siyaset yazıp MHP'ye zarar vermek isteyince kalın kafasını duvara çarpmış!
 Diyor ki: "Keza, adaylarını diğer siyasi partiler gibi Ankara genel merkezden belirleyen muhalefetin ikinci küçük ortağı MHP’nin, Kürt bölgesinde varlık gösteremiyor olması nasıl bir demokrasi anlayışı ile bağdaşabilir?."
 
 Bu yazının neresinden başlamak lazım düzeltmeye! Kadın MHP'yi hiç tanımıyor! MHP Genel Merkezinin 'hadi şu adayları belirleyelim, Ahmet'i 1'e yazın, Mehmet'i 5'e yazın!' şeklinde aday belirlediğini zannediyor! Oysa köşe işgal ettiği gazetenin 1 hafta önceki haberlerini okusaydı, MHP'nin bütün üyelerine internet üzerinden oy kullandırttığını, bu yolla temayül belirlediğini ve o temayülleri dikkate aldığını öğrenmiş olurdu. Kadın, mantı sıkmaya ara verdiği bir zaman aralığına sıkıştırarak çalakalem yazdığı belli olan yazıda: "muhalefetin küçük ortağı MHP" diyor, bre geri zekalı muhalefet bir ortaklık mı ki küçük ortağı büyük ortağı olsun! Hı! Yazdığı yazının ele alınır tek bir yanı yok ki 'şurada doğru yazmış' diyesin! Diyor ki; "MHP’nin, Kürt bölgesinde varlık gösteremiyor olması nasıl bir demokrasi anlayışı ile bağdaşabilir?." al sana bir kaya... Be kadın, Türk coğrafyasında Türk bölgesi, Kürt bölgesi diye sınırları belirlenmiş bir yer mi var? Kürt Bölgesi diye Doğu Anadolu'yu kast ediyorsan Kars'ın belediye başkanı MHP'lidir! Öğren sonra yaz!
 
 Fethullah'ın biatçıları seçim ortamının kargaşasından yararlanıp MHP listelerine olmayan oylarının karşılığında sızacaklarını zannediyorlardı! Sızamadılar! Karın ağrıları, kuyruk acıları o sebeple!
 
 MHP bütün Türk ve Türkiye düşmanlarını rahatsız ediyor. Sizlere verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da hiiç üzgün değiliz. Üstelik sizleri kıvrandırmaktan büyük keyf alıyoruz.
 
 Sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz. Çekeceksiniz çareniz yok!

Bu yazı toplam 1913 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.