Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

Selvi’den ‘U’ Dönüşü!

A+A-

Selvi: “MHP lideri ortak hükümet kurmuyor adeta, AK Parti’yi dizayn etmeye kalkışıyor. Erdoğan’sız AK Parti, MHP liderinin görevi mi? Ne demek Erdoğan’sız AK Parti istemek. Bahçeli’nin haddine mi düşmüş”, dedi.

 

Selvi’nin bu sözleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ının, Abdülkadir Selvi’ye bir mektup yazmasına sebep oldu! Semih Yalçın, Selvi’yi o mektupta yerin dibine soktu! Rezil etti!

 

“SEN ADAM BİLE DEĞİLSİN”

 

Yalçın, mektubunda Selvi’ye saydırdı! Selvi’yi Kaçak Saray’dan “beslenmekle” suçladı. Yalçın, “Sen Abdültayyip Selvi’sin. Senin ederin ne ki? Sen bizim gözümüzde gazeteci filan değilsin. Merhum Demirel’in dediği gibi, binaenaleyh sen adam bile değilsin. Sadece ağbabalarının paralı hizmetçisin. Bedava verseler seni kapıya koymayız, anlıyor musun?”, dedi. Bu mektup Selvi’ye çark ettirdi!

 

SELVİ CEVAP VERİR ZANNEDİLİYORDU!

 

Selvi son yazısında beklenenin aksine Yalçın’a cevap vermek yerine MHP’yi ve Bahçeli’yi övüyordu!.

 

Selvi; “MHP’nin disiplinli bir parti olması güven veriyor. AK Parti karşısında ‘tek MHP’ bulacağından emin. Devlet Bahçeli ise verdiği sözün sonuna kadar arkasında duran bir lider.”, diyerek Bahçeli’ye övgüler dizdi!

 

Anlaşılan Semih Yalçın Selvi’nin anlayacağı dili bulmuş ve o dilden yazmıştı mektubunu! Onun sayesinde, Selvi’nin ne kadar gevşek ve dönek olduğu ortaya çıktı. Semih Yalçın, Selvi’ye belki de hayatının en sert ‘U’ dönüşünü yaptırttı!

Bu yazı toplam 2764 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.