Mardin'de Sivillere Alçak Saldırı: 2 Şehit 12 Yaralı

Mardin'de Sivillere Alçak Saldırı: 2 Şehit 12 Yaralı

Suriye Derbesiye'den YPG'li teröristlerce Mardin'in Kızıltepe ilçesine yapılan havan saldırısında 2 vatandaşımızın şehit olduğu 12 vatandaşımızın da yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Türkiye’nin güney sınırında meydana getirilmeye çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzur getirmek amacı ile Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor.

Suriye’de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Kızıltepe ilçesinin kırsal Taşlıca Mahallesi’nde sivillerin olduğu noktaya havanlı saldırılar gerçekleştirildi.

2 Şehit 12 Yaralı

Saldırılarda, 2 vatandaşımız şehit olurken 12 vatandaşımız da yaralandı.Yaralılar bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Mardin’deki hastanelere kaldırıldı.

Mardin Valiliği’inden saldırı ile ilgili yapılan açıklamada “Suriye tarafından PKK/PYD-YPG terör örgütü mensuplarınca İlimiz Kızıltepe İlçesi Taşlıca ve Otluk Kırsal Mahalleleri´ne siviller hedef alınarak atılan havan ve roket mermilerinin isabet etmesi sonucu, 2 sivil vatandaşımız vefat etmiş, 12 sivil vatandaşımız da yaralanmıştır.” denildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.