Masumiyet 2. bölüm izle

Masumiyet 2. bölüm izle

Masumiyet 2. bölüm full izle! 3 Mart akşamında Fox TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet 2. bölüm tek parça halinde foxplay platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Masumiyet 2. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Hülya Avşar’ın oynadığı Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Masumiyet 2. bölümü ile 3 Mart akşamında foxplay platformunda yayınlanacak.

İlker Ilgaz’ın kendi düğününde gözaltına alınmasıyla başlayan yeni süreç, yasak aşkın üzerindeki sır perdesini aralar. Üstü kapatılmış gerçekler ve görmezden gelinen yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Bahar ve Hale çocukları uğruna karşı karşıya gelir. 

‘Benim oğlum yapmaz’ sözünden dönmeyen Hale, İlker’in imajını kurtarmak için harekete geçer ve İrem’le, İlker’in cezaevinde evlenmelerine ön ayak olur. Kızının gizlice evlenmesiyle deliye dönen Harun ise çoktan tarafını seçmiştir. İrem, babasının tüm çabasına rağmen, tamamen kayınvalidesinin kontrolüne geçer. 

Bahar, kızının yoğun bakımdan çıkmasını adalete sığınarak beklerken, Ilgaz’lar sayesinde sınırsız gücün nasıl bir şey olduğu gerçeğiyle de tanışmak üzeredir. Ela’nın gözünü açmasıyla nefesler tutulur ve dava süreci başlar. İlker’in savunma stratejisi ise son derece acımasızdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.