Masumlar Apartmanı 27. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 27. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 27. bölüm full izle! 23 Mart akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 27. bölüm tek parça halinde trtizle platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Masumlar Apartmanı 27. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Ezgi Mola'nın oynadığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı 27. bölümü ile 23 Mart akşamında trtizle platformunda yayınlanacak.

Safiye, tren garından döndükten sonra evde bambaşka bir Gülben’le karşılaşır. Gülben, yaşadıklarının yıkımıyla baş edebilmek için hiç umulmadık bir yöntem bulmuştur. Evdeki herkes bu “yeni” Gülben’i şaşkınlıkla izlerken, Han ve İnci arasındaki gerilim de artmaya devam eder. 

Gülben’in başına gelenlerden Esra ve Esat’ı sorumlu tutan Han, tüm köprüleri yakacak bir adım atar. Neriman ise Gamze’nin yaşadığı bir soruna çözüm bulmak isterken kendi başını belaya sokar. Müdürün Han’ı araması üzerine gelişen olaylar, Neriman’ı zor durumda bırakırken, Han ve Ege’yi karşı karşıya getirir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.