Mecliste Baret Takarak Neye Dikkat Çektiler?

Mecliste Baret Takarak Neye Dikkat Çektiler?

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri haziran ayı meclis toplantısında iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmek için baret taktılar. İş sağlığı ve güvenliğinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Be

A+A-

İş sağlığı ve güvenliğine baret takarak dikkat çektiler  

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi haziran ayı 2. birleşim 1. toplantısı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçilmeden önce Denizli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Metin Kocabatmaz, iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Meclis üyelerine baret hediye etti. Kocabatmaz, baretin tek başına bir anlam ifade etmediğini belirterek, “İş sağlığı ve güvenliği çok önemli. Bu anlamda ülkemizde yasal alt yapı çok güzel bir şekilde oluştu. Biz kaza olmadan can yanmadan tedbir alalım diyoruz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nadir Savaş Özer ise, "İş sağlığı ve güvenliği noktasında Türkiye'deki sayılı büyükşehir belediyeleri arasındayız. Bu konuda bizden destek isteyen büyükşehir belediyelerimiz var” diye konuştu.

 

İş sağlığı ve güvenliği eğitimleri aralıksız sürüyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem verdiğini belirterek, bu konuda oldukça hassas bir çalışma içerisinde olduklarını vurguladı. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Meclis üyelerimizin masalarının üzerinde iş sağlığının simgesi haline gelen baretler var. Farkındalık yaratmak adına yapılan bu girişim ile dikkat çekmek çok önemli. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine aralıksız olarak devam ediyoruz.” Açıklamaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

 

 

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.