Mehmet Sarı  : 24 Haziran hayırlı olsun

Mehmet Sarı  : 24 Haziran hayırlı olsun

Makine Sanayici ve İş Adamları Derneği  (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı basın mensuplarına yapmış olduğu açıklama ile 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

A+A-

Gerçekleştirilecek olan seçimlerin ülkenin önünü her yönü ile açacak olmasının sanayicileri umutlandırdığını ve ülkedeki koalisyonlar döneminin tamamen kapanacak olmasının da ayrıca sevindirici olduğunu belirten Başkan Sarı, istikrarın devam etmesi ve sanayicilerin ileriye daha da güvenle bakması için şimdiye dek kendilerine hiçbir desteğini esirgemeyen Sayın Bakana ve milletvekillerine teşekkür ettiğini dile getirdi.

Koltuk Derdinde Olan Değil

Seçimlerde seçilecek kişilerin koltuk derdinde olanı  değil;  vatandaşı koruyup, kollayanını görmek istediklerini ve kendilerinin işin ehline verilmesinden yana olduklarını vurgulayan Sarı, İşi ehline verilmesini meselesini şu şekilde özetledi:

Denizli’nin tekstil, turizm ve tarım İli olarak bilindiğini, fakat bilinmeyen bir sektörün daha olduğunu bunun da Makina Sanayi Sektörü olduğunu belirten Başkan sarı, Peki ne zaman bu sektörün varlığından haberdar olduk? diye sordu.

En İyi Şekilde Temsil Eden

Hem makinacı, hem de sanayici olan ve kendilerini en iyi şekilde temsil eden vekil Şahin TİN vekil olduktan sonra, Makina sanayinin de adından söz edilir hâle geldiğini belirten Başkan Sarı, ihracatta Denizli katma değerin ne kadar yüksek olduğunun gösterildiğini belirtti.

Kendileri için hangi sektör olursa olsun, dertlerinin dinleyen, sorunlarını gerekli mercilere ileten ve çözen vekil adaylarını görmek istediklerini dile getiren Başkan Sarı, İnşallah ülkenin, milletin ve sektör için  refah, istikrarlı ve güçlü bir Türkiye için hayırlı bir seçim olmasını dileklerini sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.