
Menderes Şıktaş'tan Doğru Tercih
Uzun süre Iğdır'da sağlık sektöründe farklı kademelerde yöneticilik yapan Menderes Şıktaş Şehit Gazi Sen Sağlık Ailesine katıldı.
MENDERES ŞEF ŞEHİT GAZİ SEN SAĞLIK SENDİKASINA GEÇTİ...
Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yanardağ'ın kendisini ziyaretinden memnun olduğunu belirten Şıktaş " Vatan ve bayrak sevgisiyle dolu yüreğimizde şehit yakınları ve gazilerin kurduğu bir sendikanın içinde olmaktan mutluluk duyuyorum."dedi.
Iğdır sağlık sektörü bünyesinde müdürlük, şeflik, başkanlık gibi yönetici statülerinde görev alan öncesinde bölge pancar şefliği, öğretmenlik gibi farklı pozisyonlarda Iğdır halkına hizmet eden Şıktaş gerek ığdır gerekse sağlık sektörüne yaptığı başarılı hizmetlerle anılan, tanınmış bir isimdir.

Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkan yardımcı Hüseyin Yanardağ ise yaptığı açıklamada "Menderes Beyin tercihini sendikamızdan yana kullanması bizleri sevindirdi. Kendisi uzun süre sağlık sektörüne hizmet etmiş kıymetli bir isim. Ailemize hoş geldin diyorum ve bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum. "dedi.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.