Merkezefendi Basket Seriyi Sürdürmek İstiyor

Merkezefendi Basket Seriyi Sürdürmek İstiyor

Alınan son galibiyetlerle morallenen Merkezefendi Belediyesi Basket takımı lider Petkim’i kendi evinde ağırlayacak.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 13 Aralık Cuma günü Petkimspor karşısında oynanacak olan maç için Denizlililere seslendi ve büyük taraftarı takımı desteklemek için yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Takım Kalitesini Ortaya Koyacak

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,  ”Takım olarak bazı şanssız haftalar yaşadık. Bu sezon lig zorlu ve enteresan sonuçlara gebe. Lider olan bir takım ligin sonuncusuna yenilebiliyor. Son iki haftada alınan galibiyetler camiamızda sevinçle karşılandı. Cuma günü kendi evimizde lider Petkimspor’u konuk edeceğiz. Teknik heyetten ve oyunculardan dileğim ve isteğim kalitelerini ortaya koymaları ve savaşmaları olacaktır’ dedi.  

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler ise son iki haftada aldıkları galibiyetlerle moral bulduklarını ifade etti.

Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı," Şanssız bir dönem sonunda 2 galibiyet alarak moral bulduk. Bu ligin üzerinde kadro kurmuş Petkim ve Konya ile oynayacağımız maçlarda iyi basketbol oynayarak kendimizi daha yukarı çekmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.