Merkezefendi Basket’e Moral Ziyareti

Merkezefendi Basket’e Moral Ziyareti

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Cuma günü saat 19.00’da PAÜ Arena’da Mamak Belediyesi’ni ağırlayacak.

A+A-

Maçtan önce Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, antrenmana gelip oyunculara moral verdi ve onlarda zafer sözü aldı. Ayrıca dün sağlık denetiminden geçmiş olan NBA patentli Jerome Jordan da resmi imzayı attı.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Mamak Belediye maçının hazırlıklarını tamamladı. Cuma günü saat 19:00’da kendi saha ve seyircisi önünde Mamak Belediyesi’ni PAÜ Arena’da konuk edecek takımımızda eksik oyuncu bulunmuyor. İki haftadan bu yana sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Yazıcıoğlu’nun oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Dün antrenman sonrası basketbolcularla bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, oyunculara yanında getirdiği baklavayı ikram etti. Kendilerinden galibiyet sözü aldı.

Şanssız Mağlubiyetler

Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise iki haftadan bu yana şanssız mağlubiyetler aldık diyerek, “Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Ligi bitirebildiğimiz en üst seviyede bitirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Öte yandan dün Türkiye’ye gelerek önce sağlık kontrolünden geçen ardından yapılan son antrenmana katılan NBA patentli Jerome Jordan’la resmi sözleşme imzalandı. İmza törenine Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Asbaşkan Zafer Gökşin ve yönetim kurulu üyesi Coşkun Kaya katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.