Merkezefendi Belediyesi Korona Önlemlerine Devam Ediyor

Merkezefendi Belediyesi Korona Önlemlerine Devam Ediyor

Merkezefendi Belediyesi, Koronavirüs önlemleri çerçevesinde ilçe sınırlarındaki bakkal ve market ve büfelerde dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası'na kayıtlı 802 bakkal, market ve büfelerde dezenfekte çalışmalarını 10 ekiple gerçekleştiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar en kısa süre içerisinde tamamlanacak. Dezenfekte çalışmalarında insan sağlığına zarar vermeyen, gıda güvenliğine uygun ürünler kullanılıyor.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkın sağlığı bizler için çok önemli. Hemşerilerimizin sağlıklı ve güvenle alışveriş yapabilmeleri için, Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası'na kayıtlı olup ilçemiz sınırları içinde yer alan 802 bakkal, market ve büfede dezenfeksiyon çalışmamızı aralıksız devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Bu dönemi birlikte, el ele aşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.