Merkezefendi’de İzinsiz Ekmiş

Merkezefendi’de İzinsiz Ekmiş

Denizli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından jandarma ekiplerinin Merkezefendi ilçesinde yapmış oldukları operasyon ile alakalı bir bilgilendirme yapıldı

A+A-

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yine başarılı bir operasyon yaptılar ve uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha vurdular. İşte son yapılan operasyon ile alakalı bilgiler.

 

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı birimler, geçtiğimiz hafta içinde Merkezefendi İlçesi Aşağışamlı Mahallesinde bir uyuşturucu operasyonu yaptılar.

 

İzinsiz Kenevir Ekmiş

İzinsiz bir şekilde kenevir ekip uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı ile alakalı bilgi aldığı  zanlıyı takip eden jandarma ekipleri, 26 Temmuz 2018 tarihinde Aşağışamlı Mahallesi Çukursaz mevkisinde operasyon yaptı. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda 13.555 gram kubar esrar maddesi ile otuz iki kök kenevir bitkisinin ele geçirildiği ifade edildi.

 

Operasyon sonucunda ele geçirilmiş olan uyuşturucu ve malzemelere Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından el konuldu ve 1 zanlı ile alakalı adli soruşturma başlatıldı.

 

Operasyonlar devam Edecek

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri konu ile alaka yapmış oldukları açıklamada halkın sağlığı ve güvenliği için bu operasyonların yapıldığını, bundan sonra da yapılmaya devam edileceğini, bu zehir tacirlerinin özellikle gençlere bulaşmalarına engel olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve gelecek nesillerin bu tip yıkım yaratacak olumsuzluklardan uzak kalmaları için ailelere de büyük görev düştüğünü ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.