Merkezefendi ‘Kadına Şiddete Hayır’ Dedi

Merkezefendi ‘Kadına Şiddete Hayır’ Dedi

Merkezefendili kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Merkezefendi Belediye binası önünden 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’na kadar bir yürüyüş gerçekleştirdi.

A+A-

Yürüyüşe katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da yürüyüş esnasında kadınlara karanfil ve şal hediye etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlarla bir yürüyüş gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediye binası önünden 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’na kadar gerçekleştirilen yürüyüşe Hacer Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, Cumhur İttifakı Merkezefendi kadın meclis üyesi adayları ve kadınlar katıldı.

Başkan Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu ile birlikte AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, kadın meclis üyesi adayları, yürüyüş esnasında kadınlara ‘Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun’ diyerek karanfil ve şal hediye etti. Hediye alan kadınlar, Başkan Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

“KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYORUZ”

Yürüyüş öncesi konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Çok değerli Merkezefendili hanımefendiler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Merkezefendi Belediyemizin önünde toplandık. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Dünya Kadınlar Günü noktasında bir farkındalık yürüyüşünü sizlerle beraber 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na doğru yapacağız. Bizler Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz günden beri hanımlarımıza, kadınlarımıza daha fazla yol açmak adına, onların önünü daha fazla açmak adına büyük bir gayretin içerisinde olduk. Önümüzdeki dönemde de Merkezefendimizin en önemli projeleri yine kadınlarımızla ilgili olacak. Özellikle kadına karşı şiddetin sona ermesiyle ilgili, daha olumlu adımlar atabilmek adına bir farkındalık yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Tüm Merkezefendili hanımefendilere teşekkür ediyorum. Karanfillerimizle, şallarımızla tüm Merkezefendimize, tüm Denizlimize, tüm ülkemize ‘kadına şiddete hayır’ diyoruz” dedi.

Başkan Subaşıoğlu, “Bugün, kadına karşı uygulanan şiddete son vermek adına, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir farkındalık yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisimiz bu yürüyüşe katılıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çünkü Okul Başkanları Meclisimiz gerçekten Merkezefendimizde demokratik kültürün yaygınlaşması noktasında bugüne kadar birçok etkinliğe imza attılar. Güçlü bir şekilde çocuklarımız, gençlerimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bizlere destek veriyorlar. Onlar da ‘kadına şiddete’ hayır diyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.