Merkezefendi Zabıtası Kantinleri Boş Bırakmıyor

Merkezefendi Zabıtası Kantinleri Boş Bırakmıyor

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı birimler, ilçede bulunan kantinlerde denetimlerine devam ediyor.

A+A-

Okullarda öğrencilerin çok sık uğradıkları yer olan kantinler, sıkı kontrol altında tutuluyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerin sağlığı hakkındaki konularda hassas davrandıklarını ifade etti.

Yeni Eğitim Yılında Kontrol

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içindeki okulların kantinlerine yaptıkları denetlemeler sürüyor. Yeni eğitim-öğretim senesinin de başlamasıyla beraber kantinlerdeki kontroller de sıklaştırıldı. İlçede bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde, çocukların devamlı olarak alışveriş yaptıkları kantinler Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince denetleniyor.

Yapılan kontrollerde, gıda maddelerinin son tüketim tarihi, hijyen ve çalıştırma ruhsatlarının gibi kontroller yapılmakta. Şimdiye dek yapılmış olan denetimlerde herhangi bir problemle karşılaşılmazken iş yeri sahipleri kurallar ve kanunlar çerçevesinde uyarılıyorlar.

Çocukların Sağlığı Bizim İçin Önemli

Kontrollerin ara verilmeksizin süreceğini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerin sağlığı ile alakalı konularda hassas davrandıklarını, çocukların sağlığının kendileri için son derece önemli olduğunu, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda, son kullanma tarihi geçmemiş ürünler tüketebilsin diye kontrollerin aralıksız süreceğini, yapılan denetimlerde şimdiye dek herhangi bir uygunsuzluğa rastlanmadığını ve işletmecilerin göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.