Merkezefendi Zabıtasından Ramazan Önlemleri

Merkezefendi Zabıtasından Ramazan Önlemleri

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesi ile beraber ilçede faaliyette olan fırın ve imalathanelerde kontrollerini artırdı.

A+A-

Zabıta ekipleri, yapmış oldukları kontrollerde Ramazan pidesi gramajı, hijyen şartları ve korana virüs önlemlerine uyulup uyulmadığını, üretimde kullanılan mamüllerin son kullanma tarihini ve iş yerlerinin yönetmeliklere uygun çalışıp çalışmadıklarını denetledi.

Ekipler, iş yeri çalışanlarına da dikkat etmeleri gereken hususlarda bilgilendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilen denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmazken ekipler, alışverişe gelen vatandaşları da sosyal mesafe konusunda uyardı.

Denetimleri Sıklaştırdık

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşerilerimize güvenilir gıda ulaştırmak için, Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce genel ve rutin olarak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tabi Ramazan ayıyla beraber bu denetimleri sıklaştırıyoruz. Hemşerilerimizin hem sağlık açısından hem de maddi açıdan haksızlığa uğramaması adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz, sürdürmeye de her zaman devam edeceğiz. Gerçekleştirilen denetimlerde gerekli uyarıları ve kontrolleri yapıyoruz. Amacımız, hemşerilerimizin temiz, sağlıklı ve güvenilir bir Ramazan ayı geçirmesini sağlamak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.