Merkezefendi'de Gerginlik: 1 Yaralı

Merkezefendi'de Gerginlik: 1 Yaralı

Denizli ilinde Suriyeli bir grupla başka bir grup arasında meydana gelen kavga sonucunda 1 kişinin bıçaklanıp yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Denizli'de Suriyeli bir grupla başka bir grup arasında çıkan kavga çıktı. Kavga neticesinde 1 kişi bıçaklandı. Olaydan sonra kavganın meydana geldiği bölgede Suriyelilerin evleri ve araçlarının taşlanması ile polis ekipleri tarafından bölgede geniş çaplı güvenlik tedbirleri alındı.

Küçük Çocuğu Dövdüler

Merkezefendi ilçesine bağlı olan Sevindik Mahallesi 2315 Sokak'ta meydana gelmiş olan olayda mahallede ikamet eden Suriye uyruklu 3 genç Baran K., adındaki12 yaşındaki çocuğa sopalarla saldırdılar ve dövdüler. Daha sonra kavgaya Baran K.'nın yakınları ve mahalledeki diğer gençlerde katılınca tartışma bir anda büyüdü. Bölgeye çok sayıda polis ekibinin sevk edilmesi ile kavganın daha fazla büyümeden kontrol altına alındığı ifade edildi.

Evleri Taşladılar

Çıkan olaylar ile Suriye kökenli olduğu ve adı henüz belirlenemeyen 18 yaşındaki bir şahıs baldırından bıçaklanırken, durumunun iyi olduğu dile getirildi. Bıçaklanmış olan şahıs sağlık ekiplerinin olay yerinde yapmış oldukları müdahalenin ardından ambulansı ile Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Çıkan olaylarda hırsını alamayan bazı çevre sakinlerinin ise bölgede ikamet eden Suriyeli bazı ailelerin ev ve araçlarını taşlayıp zarar verdikleri öğrenildi.

Olaydan sonra bölgeyi bir süre ablukaya almış olan polis ekipleri mahallede hemen hemen 2 saat boyunca devriye gezdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.