Merkezefendi’de Meserret Sokak ödüllü projeyle yenilenecek

Merkezefendi’de Meserret Sokak ödüllü projeyle yenilenecek

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, Meserret Sokak'ın daha işlevsel ve estetik bir görünüme kavuşturulması için ödüllü projeyi...

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, Meserret Sokak'ın daha işlevsel ve estetik bir görünüme kavuşturulması için ödüllü projeyi hayata geçireceklerini duyurdu.

İlçenin dokusunu güçlendirmek için çeşitli çalışmalara imza atan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yepyeni bir projeyi daha hayata geçirecek. Mimarlar Odası Denizli Şubesi ve Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Fakültesi iş birliğiyle Meserret Sokak için düzenlenen ulusal ölçekli yarışma sonucunda kazanan proje tasarımına göre çalışmalar başlatılacak. Hak ettiği görünüme kavuşacak olan Meserret Sokak'ta faaliyetler yeni dönem içerisinde kısa zamanda gerçekleştirilecek.

Uzman ekipler tarafından detaylı bir çalışma yapılacağını belirten Başkan Doğan, "Kazanan projeyi, ortak akıl ve esnaf katılımıyla geliştirerek, çağdaş ve çevreci bir tasarım anlayışıyla hayata geçiriyoruz. Arıklar, havuzlar ve sokak tasarımı ile Merkezefendimize yepyeni bir cazibe alanı kazandıracağız" şeklinde konuştu.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.