Merkezefendi’de Öğrenim Yardımı Başvuruları Başlıyor…

Merkezefendi’de Öğrenim Yardımı Başvuruları Başlıyor…

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu sene de 3 bin öğrenciye öğrenim yardımı yapılacak. Yardımlar için başvurular başlıyor. İşte Detaylar…

A+A-

Merkezefendi Belediyesince, her sene olduğu gibi bul sene de ortaokul ve lise öğrencilerine öğrenim yardımı yapılacak. Belediye bu yılda eğitimi destekleyecek ve öğrencileri mutlu ederken ailelere de katkıda bulunacak.

8 AY DEVAM EDECEK

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime sağlamış olduğu katkılar aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediye Meclisi’nce alınmış olunan karar sonucunda Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden, ortaokul ve lise öğrencilerine, her ay 100 TL öğrenim yardımı yapılacak. 3 bin öğrencinin yararlanabileceği öğrenim yardımları Ekim ile Mayıs ayları arasındaki 8 aylık süreçte gerçekleştirilecek. Yardım için başvurular ise 1 - 16 Eylül 2018 tarihleri arasında Merkezefendi Belediyesi resmi internet sitesi www.merkezefendibel.tr adresinden yapılabilecek.

 “EĞİTİM BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamasında, geleceğin teminatı gençlerin eğitiminin her daim kendilerinin önceliği olduğunu, bu kapsamda kendileri de onların eğitimine katkı sağlamak istediklerini, Belediye meclisinde alınmış olunan karar ile 2018 - 2019 eğitim öğretim senesinde 3 bin öğrenciye aylık 100 TL öğrenim yardımı yapacaklarını, Öğrenim yardımı alacak öğrencilere şimdiden hayırlı olsun dilediğini ve başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ettiğini sözlerin ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.