Merkezefendi’de Parklar Yenileniyor

Merkezefendi’de Parklar Yenileniyor

Merkezefendi Belediyesi’nce  üst yapısı tamamlanan Karaman Mahallesi’nde parklarda başlamış olan yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi üst yapı çalışmalarının ardından şimdide parkaları yenilemeye başladı. Konu ile alakalı Başkan Subaşıoğlu, Karaman Mahalle’sinde  evvela  üst yapıyı tamamladıklarını, şimdide mahalledeki tüm parkları yenileme çalışmalarına başladıkları dile getirdi.

Çocuklara Oyunca Büyüklere Spor Aleti

Sağlık ve sporun merkezi olan Merkezefendi’de parklarda ve jimnastik aletlerinde başlatılan yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor. Bilhassa üst yapısı tamamlanan Karaman Mahallesi’nde çalışmalarını artıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu bölgede yapmaya başladığı çalışmalarda 10 adet parkı yeniledi. Çocuklar için oyun aletleri de yerleştirilmiş olunan parklarda büyükler için de jimnastik aletleri konuldu. Merkezefendi’nin sokakları parklarla yenilenerek hayat bulmaya başladı.

Sokaklar Şimdiden Canlandı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamasında parklardaki yenileme çalışmaları ile sokakların daha da canlandığını dile getirdi. Başkan Subaşıoğlu, Karaman Mahallesinde evvela üst yapıyı tamamladıklarını, şimdide mahalledeki tüm parkları yenileme çalışmalarını yaptıklarını, Merkezefendi’ye her daim sağlığın ve sporun merkezi dediklerini, bunun için de parklara oyun gurupları dışında jimnastik aletlerini de yerleştirmeye başladıklarını, yenilenmiş olan parklar ile sokakların daha da canlandığını ve yapılmış olan bu hizmetlerin şimdiden tüm mahalle halkına hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.