Merkezefendi’de Şüpheli Ölüm

Merkezefendi’de Şüpheli Ölüm

Denizli'de bugün ikindi sularında meydana gelen olayda otuz beş yaşlarındaki bir kadının evde ölü bir şekilde bulunduğu ifade edildi. Konu hakkında 3 kişinin polis ekiplerince götürüldüğü belirtildi.

A+A-

Üç Kişi Emniyete Götürüldü

Denizli'ye bağlı olan Merkezefendi ilçesinde gerçekleşen şüpheli ölüm ile alakalı polis ekiplerinin inceleme yaptıkları dile getirildi. Haberdenizli.com'un haberine göre ölüm olayı ile alakalı 3 kişi ifadelerinin alınması için polis ekipleri tarafından emniyete sevk edildi. Denizli Müftülüğü’nün yakınlarındaki  sokaktaki bir binanın üçüncü katında meydana geldiği ifade edilen olayda otuz beş yaşlarındaki bir kadının ölü bir şekilde bulunduğu öğrenildi.

Olay yerine Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan Cinayet Büro ekipleri ve Olay yerine inceleme ekiplerinin gittiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, Sırakapılar Mahallesi'nde  bir binanın  üçüncü katında beş gün evvel evi kiralamış olan üç Afgan kökenli  kişi evin sahiplerinin ölü bulduklarını iddia ederek polise haber ettiler. Eve gelmiş olan polis ekipleri incelemelerde bulundular.

Üstünden  kimlik çıkmayan kadının cansız bedeni otopsinin yapılması için  PAÜ Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Olay ile alakalı da üç yabancı kökenli kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.